lauantai 6. maaliskuuta 2010

Edin vehnäkokeilu päällä edelleen..

..On vaan ollut niin paljon kaikenlaista muuta ja talviloma perheen koululaisella ja miehellä niin ei ole ennätellyt paljon kirjoittaa. Edvinillä edelleen jatkuu se vehnäkokeilu, vaikkakin jonkin verran refluksia on ollutkin. Tänään illalla sai kipukohtauksen, jätti iltapalan syömättä ja kiukkusi ja valitteli refluksiaan. Yöt on kuitenkin menneet vielä ihmeen hyvin, joten katselemme edelleen josko vehnä alkaisi sopimaan..

Irvinillä yhä vehnäkokeilun jäljiltä ripuli. Saas nähdä kestääkö taas ties kuinka kauan, niinkuin kauran kanssa kävi..

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Vehnäaltistus 2010

Käytiin tänään Edvinin ja Irvinin vehnäaltistuksessa.

Edin vehnäaltistus meni niin, että hän sai 16 kpl muumikeksejä ja altistus jatkuu huomenna kotosalla. Jos jatkuu. Minun täytyy soittaa allergiahoitajalle ja kysyä mielipidettä, koska Edillä on ollut refluksia nyt kotiin tullessamme. (Käymme siis Helsingissä Lappeenrannasta asti).. Tuo refluksi ja kiukkuisuus (voi johtua rankasta päivästäkin) ovat tällä hetkellä ainoat "oireet".

Irvinin vehnäaltistus loppui lyhyeen, koska hän sai selvän reaktion ihollaan. Poskissa ja leuassa punoitusta, samoin rinnalla ja siellä sun täällä pieniä punoittavia kohtia. Irvin sai vuosi sitten sen verran rajuna reaktion, ettei häntä enempää tarvinnut tällä kertaa "kiusata" tuolla asialla.

Edelleen, toiveekkaana tuon Edin suhteen.. Josko sittenkin alkaisia vehnä jo viimein sopimaan. (Ikää pojalla 3,5v)

Edvinin asioita käsiteltiin muutenkin lääkärimme kanssa, mutta siitä ehkä joku toinen kerta lisää. Sopivaa neurologia mietiskellään Edille nyt.

Iivan kävi myös ekaa kertaa allergologilla ja lääkäri yritti luoda minuun uskoa, että josko tämä vauva ei olisikaan niin kovin allerginen kuin nämä kaksi edellistä.. Hyvällehän se sinänsä näyttää, mutta minun itseni on vaikea uskoa sitä. Vielä. Meillä siis vauvalla ikää 7kk ja kiinteistä menee bataatti ja päärynä. Tissimaidolla tissutellaan menemään, minulla vain peruna ja kananmuna poissa ruokavaliosta. Imetysdieetti ei tällä kertaa ole ollut lainkaan mahdoton!