keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Edillä suolisto taas pitkästä aikaa rikki

Edillä eilen oli naama näppylällä tarhan jälkeen, sittemmin alkoi hillitön piereminen ja mahavaivat sekä yö meni ihan pipariksi, eli heräillessä. Aamusella kakan mukana tuli verta ja peppukin on ihan kipeä. Selvittelin, että mistä mahtaa johtua, niin hoidossa ei ollut mitään muuta "ihmeempää" ollut kuin hernekeitto ruokana. Vaikkakin herneitä meillä ollaan syöty esim. risotoissa, niin pelkkää hernettä ei noin paljoa koskaan.. Eli vahva epäily, ettei hernekeitto ainakaan sovi Edvinille.

2 kommenttia:

Krisseli kirjoitti...

Meilläpäin oli viikon verran laktoositon maito-kokeilu, pari päivää näytti hyvältä, mutta sitten alkoi ilmaantua ihottumaa, ilmvaivaa ja kovaa kakkaa. Siinä meni sitten sekin helpotus:( Tuntui niin paljon helpommalta ostaa laktoosittomia tuotteita kuin maidottomia. Ihmetellen täällä lueskelen kuinka voit jaksaa kaikkien juttujesi kanssa, kun minulla on vain yksi jonka ruokavaliota pitää tarkkailla. Nostan hattua virtuaalisesti! Katselin myös tarkemmin lastesi kuvia ja voin vain todeta, että maaailman suloisemmat lapset omistat:) Onnea siitä:) Jaksamista teille kokeilujen ja kylmän kesän kera!(luvattu onneksi lämmintä ensi viikoksi)

Päivittelen aika harvakseltaan blogiani näin kesällä, kun tyhmä jätin kirjallisia töitä kesäksi(amk-terkkari-aikuisopiskelija), mutta jos joskus ehdit piipahtaa niin mukavaa. Käyn säännöllisesti täällä kurkkimassa mitä teille kuuluu, mutta aina ei ehdi kommentoimaan:)

Taija kirjoitti...

Heippa Krisseli!

Kyllä tuo kahden pienen ruokavalion tarkkaileminen ja ylläpito on oma lajinsa, mutta tavallaan siihen tottuu ja rutinoituu. Vähän päänvaivaa tuottaa edelleenkin reissaamiset, juhlat ja päivät jolloin kaipaisi jotain uutta ja ektstraa tuonne poikien ruokavalioihin.

Silloin tällöin kurkkailen blogiasi, tsemppiä ja hyvää kesää teillekin!