maanantai 17. lokakuuta 2011

Ihon kanssa ihmeissään

Ihon kanssa olemme olleet viimepäivät ihmeissämme. Muutenhan elämämme on allergioiden suhteen ollut suhteellisen tasaista, olemme nähtävästi oppineet niiden kanssa elämään. Välillä on milloin kelläkn lapsella jotain pientä, korvatulehdusten määrä lienee vakio jne jne.. mutta nyt. Viime viikolla pienimmällämme, joka on nyt 2v3kk, alkoi tulla iho-oireita, voihan kyseessä olla jotain muutakin kuin allergiaa, mutta kun iho-oireita seurasi yhden päivän kuume, mahakivut, piereskely ja verinen ulosta, niin ihmetyttää aikalailla.
Vesikelloja tai märkäpäitä tässä ei ole, pahkuja vaan jotka herra itse meinaa repiä riekaileiksi. Ja tätä on nyt lähinnä kaikissa raajoissa ja pienemmissä määrin muuallakin keholla. Seuraavaksi taitanee nousta naamaan.
Menemme tänään yleislääkärille näyttäytymään ja hakemaan saikkulappua, kolme suoraa huutoa huudettua yötä takana. (poika muuten valitteli korviaankin?)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys! Aloittelen blogia ruoka-allergioista ja niiden kanssa kärvistelystä kahden lapsen (-07 ja -09) kanssa. Linkitin sun blogin mun sivuille http://allergiaruokala.wordpress.com/, yritän keräillä ja linkittää muutenkin erilaista tietoa sinne, itseä ja muita varten - jotenkin on vielä mielessä alun vaikeus löytää tietoa allergioista.
t.Sini

Anonyymi kirjoitti...

Vastaavilla kyynärpää ja polvi-ihottumilla ollaan 4v tytön kanssa menossa ihokelikia tutkimuksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Selvisikö mikä tämän aiheutti? Meidän 10kk pojalla samannäköisiä kaikki raajat ja vähäsen muuallakin, kasvoihinkin ilmaantunut nyt. T. Nina