keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Maaliskuussa saimme joukkueeseemme täydennystä

Blogipäivitykset kulkee nyt vähän jäljessä.
Perheemme sai täydennystä maaliskuun 12. päivä,
pieni poikavauva sieltä tuli. 3342g ja 48cm.

 
Vauvaperheen arki on lähtenyt rullaamaan loistavasti. Vauvamme on täydellinen. Hän on terve, kaunis, ihastuttava persoona. Hänellä on nyt ikää 3kk ja hän on nukkunut yönsä äärimmäisen hyvin. Tähän mennessä huutoöitä nolla. Se on aivan uskomatonta siihen nähden, että millaista elämä noiden edellisten yöhuutajien kanssa on ollut. Ja on hieman vieläkin. Irvin 5v ja Iivan pian 4v heräilevät edelleen yöllä, lähes joka yö, Irvin on joskus koko yönkin saattanut nukkua mutta se on harvinaista.

Melkein en uskalla sitä tosiaan ääneen sanoa, enkä kirjoittaa, en uskalla vielä hengähtää ja toivoa, että se huutaminen on meidän perheessä loppu näiltä osin. En todellakaan uskalla sitä vielä kuuluttaa. Mutta jos näin hissukseen toivon.

Tottahan sitten kun aloitetaan kiinteiden kokeilut, joskus 6++ kk iässä (olen aina aloittanut reilusti yli puolivuotiaana) niin sitten on iso riski saada allergiat taas sieltä tulemaan. Mutta parempi tämä lähtökohta nyt on kuin edellisten vauvojen kanssa. Täysimetän siis jatkossakin, mahdollisimman pitkään.

Minä niiin ymmärrän teitä toisia vanhempia, joiden vauvat itkevät yönsä ja iltansa. Minä olen niin kokenut sen nyt kolmen vauvan kanssa viidestä. Ja toivon teille kaikille voimia jaksamiseen.

Päivitän blogia sitten taas kun joku käännekohta elämässämme tapahtuu allergioiden suhteen. Niin noilla isommilla lapsilla kuin pikkuisella.


Ei kommentteja: