maanantai 14. tammikuuta 2008

Reflux-mittaukseen!!!

Jeee. Nyt on taas voittajaolo. Keskussairaalasta soitettiin, että Edi pääsee reflux-mittaukseen tai mikä ikinä onkaan virallisesti nimeltään. Saadaanpahan selvyys siihenkin, että jos ei ole tai on tuosta kysymys. 28.1.2008 on klo 8.00 sairaalalle aika ja kotiin päästään mittauslaitteen kanssa. Lastenpolilla unihäiriöön liittyen vielä helmikuussa vastaanottoaika. On jotenkin niin tottunut, ettei asiat etene ja mene ihan niinkuin toivoisi, niin siitä tämä voittajaolo tässä tilanteessa.

Tämän päivän havaintoja:

Piltti-ruusunmarja-sosetta annettiin ja posket helahtivat punaiseksi. Ovat nyt koko päivän olleet ihan punaisena. Ja iltapäivällä huomasin tulipunaisena helottavan peppureiän.

** Aloitin pitämään taas jälleen kerran ruokapäiväkirjaa unipäiväkirjan ja "oirepäiväkirjan" ohessa. Tällainen päiväkirja minulla oli jo aiemminkin, mutta lastenpoli ei tuntunut olevan siitä silloin yhtään kiinnostunut, niin jätettiin sekin "hössötys" pois.. Mielestäni tämä on aika tärkeä juttu ja voidaan sitten helmikuussa allergologillekin näyttää.**

Ei kommentteja: