lauantai 16. toukokuuta 2009

Minne katosivat Myllynparas hirssihiutaleet kaupasta?!

Apua. Niin meillä on nyt iso ongelma, kun Myllynparas hirssihiutaleet ovat kadonneet kuin tuhkatuuleen kaikista kaupoista tässä kaupungissa! Olen todenteolla etsinyt niitä ja pyytänyt muitakin ihmisiä etsiskelemään. Eilen laitoin asiakaskyselyn Myllynparas-sivuston kautta ja odottelen nyt vastausta siihen. Edes googlella en löytänyt mitään aiheeseen liittyvää, eikö kukaan muu ole huomannut moista katoamistapausta?!

(Meillä nämä kyseiset hirssihiutaleet ovat kuuluneet jokapäiväiseen aamu- ja iltapuuroon ja ovat elintärkeitä meille.. Ja edullisiakin muihin hirssihiutaleisiin nähden! Nyt jouduin ostamaan sikakallista Risentan hirssihiutaletta ja vieläpä minipienessä pussukassa).

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Samaa hätää kärsimässä täälläkin on kuusihenkinen erikoisruokavalioperhe, jonka ruokavalioon myös hirssi kuuluu päivittäin. Syömässä on lisäksi aikuisia ja murrosikäisiä, joten tarjotut "vastineet" esim. Risentan 250g pakkaus, tuntuvat lähinnä vitseiltä. "Edunvalvonta" organisaatiomme eli Keliakia-liitto ei pitänyt asiaa mitenkään kummallisena. Onhan näitä kalliimpiakin viljoja tarjolla...

Anonyymi kirjoitti...

Heippa,
just laitoin minäkin Myllyn Parhaan sivuille kyselyn minne hirssihiutaleet ovat kadonneet. Olen niitä käyttänyt muiden viljojen seassa aamupuurossa ja tykännyt niistä paljon. Pari pikkupussia risentan vastaavia olen jo ehtinyt tuhota, mutta ne ei tosiaan riitä juuri mihinkään. Minulla ei ole keliakiaa, mutta toivoisin todellakin että hirssihiutaleet tulisivat takaisin kauppaan!

Anonyymi kirjoitti...

Samassa liemessä tämäkin perhe. :( Meidän moniallergiselle lapselle käy viljoista vain hirssi. Eikä pikku ronkeli ole kelpuuttanut Risentan ryyneistä tehtyä puuroa. Kiva kiva