keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Allergioiden ja lasten kanssa kylpylälomalla

Oltiin tässä muutama viikko sitten viikonloppulomalla Tahko Spa-kylpylässä pohjois-savossa. Meillä oli Tahko Suitesin sviitti varattuna ja siinä sviitissä oma keittiö, makkarit, kaksi kylppäriä ja sauna. Kyseinen huone oli niin hyvin varusteltu, että siellä pystyi tekemään itse ruoat ja ei tarvinnut lähteä ravintolaan odottelemaan ja sumplaamaan sopivia annoksia. Ja vielä kun yleensä ravintolaruoat ovat aiheuttaneet oireilut Edvinille, vaikka niistä mukamas on sopimattomat asiat poistettukin.. Yleensä ruokatilanteet ovat menneet siihen, että Edvin ja minä syödään ranskanperunoita ja ehkä joskus on saatu kananfilepihvi paistettuna, joskus sekin on "pilattu" mausteilla. Jostain syystä ne heittää jonkun grillimausteen siihen päälle ja se on sit siinä se. Mutta siis, suosittelen lämpimästi kaikille tuota paikkaa!

Ihan hyvin pystyy pikkulasten kanssa menemään ja olemaan siellä, kylpylässä on viisi allasta, joihin meidän 7v meni kaikkiin, 2v isänsä kanssa kaikkiin ja 6kk meni kolmeen altaaseen ja nautti suunnattomasti! Ja mitä muuten siihen kylpylään tulee, niin se on saanut erityismaininnan vauvaperheille sopivana paikkana. Tahkollahan on eläimiä, hevosia, maisemia kaikenlaista muutakin kivaa keilahallista alkaen perheille touhuamiseksi, mutta meillä se aika sitten vierähtikin kun mummolakylät ja ukkilat käytiin samalla läpi.

Irvin siellä uima-altaassa oli reilun tunnin ja potkitteli ihan vimmatusti. Nautti aivan silminnähden paljon. Saunaan me ei enää selvitty hänen kanssaan, mutta onneksi hotellihuoneessa oli sitten se oma sauna. Irvin sai allergisen reaktion siellä hotellilla, mutta se johtui ilmeisesti siitä, että mie söin aavistuksen verran (parissa maissilastussa oli dippiä) chilikastiketta.. Että tulipahan sekin sitten kokeiltua.

Tuolla keskustelupalstalla vaan moni kyseli, että miten meni siellä kylpylässä ja aika montaa kiinnosti, niin siksi kirjoitin tämän vielä tännekin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

test =)

Anonyymi kirjoitti...

hyvin toimii :))

Anonyymi kirjoitti...

koklataas nyt IE:llä vielä:))

Jonna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.