maanantai 20. lokakuuta 2008

Nyt ollaan ruvella ja aika pahasti

Outsh. Meillä ollaan nyt ruvella kun rupikonna. =( Kivekset on helakan punaisia alueita täynnä ja peppu rypelollä reisiä myöden. Otin kuviakin, tosin en saa niitä ihan just nyt koneelle siirrettyä.

Sainkin tuohon edelliseen tekstiin viestiä, että mahtaisikos kysymys olla Panadolin /(nestemäinen) jäämistä, siinä voisi olla ohraa jne.. Ehkä se sitten onkin sitä?

Laitoin sibicortit taas alapäähän pojalle ja odottelen, josko seuraavalle vaipanvaihdolle se olisi rauhoittunut. On tässä käynyt mielessä jo vaippamerkin vaihtamiset ja kaikki, vaikkei kyllä miun mielestä vaippaihottumaa ole.. Kun on mahakin "kuralla" ja vähä refluksin tynkää pukkaa..

Soitin Panadolin valmistajalle. Siellä luettiin minulle sitten niitä aineita mistä kyseinen valmiste on tehty, maissi tuntui seikkailevan useampaan otteeseenkin valmistusaineissa ja sitten sieltä tuli ilmi se vehnä.. Ilmeisen pienessä osassa kuitenkin kyseistä valmistetta, mutta on. Voihan rähmä. Ja paracetamolillehan voi myös olla allerginen, mutta en tällä kertaa usko siihen..Kun on noita suppoja kuitenkin käytetty aiemmin. Ainiin: Panadolin täti kertoi heti alkuun, että tuote on gluteiiniton ja laktoositon.. Ihan niinkun niillä ei ois hajuakaan, että pelkkä gluteiiniton ei ole tae esim. vehnättömyydestä ja maitokin voi olla laktoositonta, eikä se paljon auta jos on maitoproteiinille allerginen.... (Eli todella osaavaa porukkaa siellä päässä..). =)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei taas, olen se sama, joka kommentoi tuossa aikaisemmin panadoliaaja. Eikö valmistaja puhunut mitään ohranjäämistä? Kun se oli tuolloin pari vuotta sitten se pahin, josta meille puhuttiin (ja maissi tosiaan. Mutta tuosta vehnästä ei puhuttu mitään. Valmistaja ja apteekki hokivat mulle, että parasetamoli ei ärsytä mahaa, just joo.. entäs sitten nämä apuaineet. Panadol on vielä annostukseltaan sellainen, että annettava määrä on noin pienellekin aika iso.
Näiden kipulääkkeiden kanssa voi tulla iso ongelma, meillä on niin, että voimme käyttää vain suppoja (pamol f-liuotettavat tabut on kokeilussa). Pronaxen olisi tehokas kipuun, mutta siinä on sitruunahappoa, josta meille tulee myös isot oireet. Tämä kipulääkeongelma on tosi hankala. Siksi saimmekin putket heti kierteen alussa, koska kivut oli niin vaikea hoitaa. Toivottavasti edes supote teillä auttaisivat.

Taija kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi!

Ei sanaakaan ohrasta valmistajalta, tosin kuten ehkä ymmärsitkin tekstistäni, ei ihan kamalan ammattitaitoiselta allergioihin nähden kyseinen henkilö vaikuttanut.

Meillä kaksi edellistä tenavaa ovat korvakierrelapsia ja toivon, että kun tämä kerran nyt alkaa kolmannellakin, että saataisiin putkitukset ja systeemit ajoissa myös. Tosin, ei Edvinillä putket ole täysin korvia kunnossa pitäneet..