maanantai 27. lokakuuta 2008

Broileria ja bataattia

No niin nyt ollaan taas perjantailtakos se olikaan, alkaen annettu Iippanalle bataattia. Alkuun tuntui, että kiveksiä helottelee, mutta ikäänkuin se olisi vähän rauhoittunut. Lisäksi huomasin pakarassa pitkästä aikaa kuivahkon alueen. Ehkäpä bataatti sittenkin on sopiva. En uskalla kyllä alkaa vielä hurraamaan!

Otettiin tänään broilerin fileet kehiin ja keiteltiin niistä sosetta bataatin kyytipojaksi. Irvin selkeästi kaipaa jo _LIHAA_ ja _MIESTEN RUOKAA_ koska on nyt pidemmän tovin jo juonut Neocatea tunnin-kahden välein ja on tooooosi nälkäinen jo siinä kahden tunnin kohdalla. Meinaa syödä välillä minutkin siinä samalla kun yritän tehdä sitä maitoa hänelle.

Mietin tuossa ääneen, että milloinkahan olisin viimeksi nukkunut yli 2 tuntia putkeen saati kolme tuntia. Yli puoleen vuoteen en ole kovin montaa kolmen tunnin uniputkea saanut nukuttua. =/ Krooninen väsymys siis vaivaa. Se on kyllä käsittämätöntä miten sitä jaksaakin, vaikka on semmoset univelat. Mut kyllä se väsymys näkyy migreeninä (voi olla monen päivän putki), jatkuvana nälkänä, sekoiluna, huolimattomuutena, saamattomuutena jne jne.. Mut ehkä tämä ei ole pysyvä olotila. Jospa joskus vielä meilläkin nukuttaisiin. Tosin en usko sen tapahtuvan seuraavaan kahteen vuoteen ainakaan.

Ei kommentteja: