tiistai 21. huhtikuuta 2009

Pääsiäisen korvatulehdukset + kevään siitepölyt/katupölyt ym.

Jippii. Meillä olikin melkoinen pääsiäinen, kun ensin alkoi Edvinin korva vuotamaan märkää ja poika oli aivan raasu kipeä. Ja sitten seuraavana päivänä Irvin alkoi valittaa korvaansa. Päivystyksessä jonotettiin kolmen eri päivän aikana yhteensä 10 tuntia ja molemmat pojat saivat omat lääkekuurinsa. Edvin sai ditrium dublo (olikohan se noin kirjoitettu)kuurin ja Irvin Zithromax-kuurin viideksi päiväksi. Vihreän keltainen nuha loppui molemmilta kuurin aikana, mutta muutama päivä lääkkeiden syönnin jälkeen Irvin oksensi pari kertaa ja sen jälkeen alkoi ilmavaivat ja ripulikin (jota on edelleen, jatkunut kuudetta päivää).

Irvinin ventoline jätettiin torstaina tauolle ja sunnuntaina/maanantaina alkoi rohinat taas kuulua keuhkoista. Käytiin tänään eli tiistaina lastenlääkärillä (pientä lämpöäkin oli ripulin ja keuhkorohinan lisäksi) ja hän totesi keuhkoista kuuluvan rohinaa.

Laiteltiin oman hoitavan allergologin kanssa sähköpostia ja sovittiin, että nyt aloitetaan se Flixotide-lääke Ventolinen kaveriksi, ensin vähän isommalla annostuksella ja sitten viikon päästä pienemmällä. Ja tätä ois ajatus jatkaa koivun kukinnan yli ainakin. Epäilen nimittäin itsekin aika vahvasti noiden siitepölyjen sotkevan Irvinin tilannetta aikalailla.

(Kirjoitin tähän vielä yhden kappaleen työnantajaani/esimiestäni koskien, mutta pyyhin sen pois ettei tule ongelmia.)

Ei kommentteja: