keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Lastenpolilla käyty 13.2.2008

Nyt on sitten sielläkin pyörähdetty. Näytin lastenlääkärillemme Edin Helsingin paperit ja ohjeistukset sekä lähetteet kakkanäytteeseen ja verikokeeseen sekä altistuksiin. Nyt kun on venhättä oltu noin viikko vasta, niin pitää kuukauden päivät odotella sitä altistusta, huhtikuulle lääkäri sen nyt sitten laittoi. Eli siis ensin maitoaltistus ja 2 vkoa siitä venhäaltistus. Ja näiden altistusten ajatushan on se, että aloitetaan ne siellä polilla valvotuissa olosuhteissa ja jatketaan kotona ja mikäli ilmenee, että nuo molemmat ovat edelleenkin allergiaa aiheuttavia aineita, niin voidaan altistuksen perusteella saada lisää sairaan lapsen hoitotukea kelalta. Nythän saadaan sitä vain ilmeisestikin helmikuulta puoli vuotta taaksepäin tuon infektiokierteen perusteella.
Kakkanäytepurkit sain kotiin, joten sitä sitten metsästellään tässä lähiaikoina.. Onneksi sen saa ottaa vaipasta/potasta, ei kamalan hankala homma siis.
Mutta, missä on meidän neuvolakortti? Hoitaja siellä polilla otti sen kortin minulta, kun Ediä mittailtiin (painoa muuten oli 11 750g nyt) ja sen jälkeen sitä ei jostain syystä löytynyt enää mistään?! Kuulema sitten kun löytyy, niin lähettävät sen kotiin. Ei kiva ollenkaan, jos tuolle tielle eksyy se kortti. *jupinaa*

Jotta tämmöistä meille tällä kertaa. Niin ja saatiinhan me vielä ton Zyrtekin kaveriksi Atarax-reseptikin. =)

Ei kommentteja: