maanantai 18. helmikuuta 2008

Takapakkia

Voi ei.

Oltiin sitten sukuloimassa reissussa ja pojalla alkoi mahavaivat. Edvin sai ripulin, piereskelyt, röyhtäilyt, yö nieleskelyt ja mahakivun. Perjantainakos se nyt alkoikaan ja on edelleen nyt maanantaina melkoista kuplintaa tuolla mahassa. Enää ei ripulia (sitä oli vain yhtenä päivänä), mutta kamalat ilmavaivat, röyhtäilyt yms. Ei hajuakaan, että mistä. Pikkasen epäilyttää nyt se soijamaito, johon kuulema poika voi allergisoitua vielä.. Kyllä on harmi. Ja tietenkin yöunetkin on nyt repaleiset.

2 kommenttia:

s kirjoitti...

Heips! Törmäsin sinun blogiin kun etsin Tuomelan toimipaikkaa. Meillä täällä on aikalailla samanlainen tapaus kun teillä. Meidän Kevin on nyt 3 v ja suurinpiirtein samanlainen Edvinin ikäisenä ja vieläkin allergioita riittää. Refluksi todettiin 1,5 v ja siihen sit saatiin gaviscon lääkitys. Nyt kun on jo mennyt näin pitkä aika ja allergiat ei tahdo väistyä niinkuin olin haaveillut niin tosiaan ottaa päähän ja kovaa. Jos auttais itkeä niin itkisin pari päivää :) Meillä kun on vielä Jenna 9 kk jolla näyttää olevan samat allergiat mutta vielä ainakaan ei yhtä paha refluksi. Tuntuu että koko tämä allergiahomma repee käsiin ja nyt on pakko saada kunnon apua. Yritän saada ajan Tuomelalle vaikka sille on matkaa 500 km...

toivon teille jaksamista!!

Terv Sanna

Taija kirjoitti...

Hei Sanna!

Toivotaan parasta teidän perheellenne. Tuomela on kyllä nimensä veroinen lääkäri (siis mitä minä olen lukenut hänestä ja mitä meillä on kokemusta) ja lämpimästi suosittelen menemään hänen luokseen. Ja sekin on "hienoa" kohdata tämmöisiä kohtalotovereita.. Meillähän on masuvauva vielä masussa ja syntynee tässä kuukauden päästä tai ehkä aiemminkin.. Hirvittää hiukan, että mihin soppaan me sitten joudutaankaan.. Joillain perheillä kun tuntuu useammalla lapsella olevan sama vika sitten.

Mukavaa kevättä sinulle ja perheellesi! Ja toivotaan, että saatte apuja tilanteeseen!