perjantai 29. helmikuuta 2008

Putki tukossa ja toinen tihkuttaa nestettä -Korvakamppailu jatkuu


Voi *******. Minä harvemmin kiroan, mutta nyt tekisi mieli sanoa paha sana.

Edillä on siis eilen todettu yksityisellä lääkäriasemalla korvatulehdus, saatiin siihen kuuri ja särkylääkeresepti mukaan. Korvassa oli jo eilen vasemmalla puolella putki tukossa ja oikeasta putkesta tihkutti nestettä. Yö meni, siinähän se meni, isin vieressä poika "nukkui", pyöri, hyöri, huuteli ja oli kuumeinen. Kuume/särkylääke ei siis kamalasti auttanut, mutta sen että vähän edes nukkui.

Aamupäivällä poika sai lisää särkylääkettä, maksimiannostuksella on menty nyt pari päivää.. Ja siitä huolimatta hän "hyppi pitkin seiniä" suorastaan. Naama punaisena huusi ja riehui, repi, heitteli tavaroita, kiemurteli niin ettei sylissä pysynyt. Reppana.

Soitin sitten lastenpolille, koska meillä on hoitosuhde siellä edelleenkin näiden allergia-asioiden tiimoilta ja samaan syssyynhän tämä korvakierrekin nitoutuu.. No, sieltä käskivät soittamaan korvapolille korvalääkärille, joka pojan putkitti ja risat leikkasi joulukuussa.. Soitin sitten sinne ja hoitajan välityksellä sain viestin; Menkää taas sinne yksityiselle, toiseen paikkaan missä oltiin eilen ja sen ja sen nimiselle lääkärille. Siis meitä hoitanut lääkäri ei jostain syystä halunnut, ennättänyt, kyennyt tai muuten vaan ollut motivoitunut kohtaamaan tätä asiakastaan vaan sysäsi meidät eteenpäin YKSITYISELLE. Minähän tuohduin tästä jonkun verran ja adrenaliiniryöpyn vallassa soitin ystävättärellekin..Jonka kanssa asiaa puitiin.. Eihän se voi mennä noin. Missä on potilaan oikeudet saada hoitoa ja mikä vastuu on hoitavalla lääkärillä potilaastaan?! Voihan rähmä. Kun ei millään jaksaisi alkaa vääntämään, kun ei mikään mene helposti..

Noh. Mie sitten soitin sinne yksityiselle ja yritin tavoitella meitä hoitavan lääkärin suosittelemaa lääkäriä ja saada hänelle aikaa, niin hänpä ei olekaan enää töissä ja on tavoitettavissa viiden päivän päästä seuraavan kerran. Ihan kiva. =(

Ei sitten auta muuta kun istua ja odottaa iltaa, katsoa miten korvasärky etenee.. Poika on ihan tuskissaan, huutaa, hakkaa päätään lattiaan ja kiemurtelee.. Ja haroo korvaansa. (Vaikka erään lääkärin mukaan se ei ole merkki mistään).

1 kommentti:

Jonna kirjoitti...

koklataas johki muuhun tekstiin :))