tiistai 11. marraskuuta 2008

Flunssa helpottaa

Oltiin tuossa flunssassa, Edille tais jäädä kestonuha päälle mut muuten tuntuis, että pojat alkaa parempaan päin olla. Kauhulla odottelin sitä enterorokkoa ja vieläkin odotan, kun on kuulemma epidemiaksi asti liikkeellä sitä. Ja naapurin pojassa on outoja näppyjä, tosin mie diagnosoin ne kyllä molluskoiksi.. Kassellaan. Ei uskalla vielä huokaista, ainahan sen rokon voi saada. Jos siis tää kyseinen tauti ei jo ollukin sitä. Mistäpä noista tietää kun oireilevat aina niin erilailla.

Irvinillä menee hyvin soseita;

Aamupuuro hirssiä + riisiä ja aprikoosisosetta n. 1dl + 1 dl
Päiväruoka broileria + bataattia n. 1,5dl
Välipala aprikoosisosetta 1,5dl
Iltaruoka broileria ja bataattia 1-1,5dl
Iltapala hirssipuuroa ja aprikoosisosetta n. 1dl yhteensä

Ja joka väliin kiskaisee Neocatea 125ml:ia. Näyttäis sille, ettei poika ainakaan laihtumaan pääse. Ruokahalut on aikas hyvät ja suukin on alkanut aueta alkukankeuden jälkeen. Nyt kun tuo ravinto tuntuisi olevan passeli, niin mietin taas jotta mitä sinne voisi lisätä.. Pitää jossain vaiheessa kokeilla uusia makuja.

En uskalla taas ääneen sanoa, koska tilanteet tuntuu elävän koko ajan..Mut pari yötä on suht helpolla päästy, jopa kolmella heräämisellä toinen näistä.. =)

PS. Meille tulee ilmeisesti lauantaina aamupäivällä lastenhoitajaehdokas vierailulle, tutustumaan meidän perheeseen ja erityisesti lapsiin. Ajateltiin repästä isännän kanssa ja lähteä lauantaina kahdestaan peräti ruokakauppaan! JEEE. Toivottavasti kaikki sujuu ongelmitta. Hoitaja on 17 vuotias lukiolainen nuori nainen.

Ei kommentteja: