lauantai 22. marraskuuta 2008

Kirjoitustauko, angiina ja ylenpalttinen väsymys ihan kaikkeen

Heippa blogini lukijat. Ensinäänkin olen todella pahoillani, etten ole jaksanut kirjoitella enkä nyt normaaliin tahtiin ole päivitellyt blogiani. Olin viikon 37,5-40 asteen kuumeessa, jonka yhteydessä minulla todettiin angiina ja syön siihen edelleen penisilliinikuuria. Sainpa muuten kuuristakin alkuunsa nokkosrokon ja allergisen reaktion (silmääni)... En ole itse koskaan aiemmin lääkkeistä saanut mitään reaktioita, tuo reaktio oli niin hurja että piti ihan yrittää valokuvata.. No eipä niistä kovin kummoisia kuvia tullutkaan sitten. No mutta, nyt ollaan taudista ja ehkä väsymyksestäkin voiton puolella.

Lappeenranta on nyt lumen saanut maahan ja ollaan poikien kanssa pulkkailtu kovasti ja ulkoiltukin normaalia enemmän. =)

Irvinille on pari uutta ruoka-ainetta otettu varovasti käyttöön, ne näkyy tuolla oikealla palkissa elikäs mustikkaa, päärynää ja tänään sitten porkkanaakin on kokeiltu. Irvin sai tänään myös ekan hampaansa! Ikää viikkoa vaille 8kk. Edvinhän sai tasan 8kk iässä ja Anton 4kk.

8kk Neuvolalääkärissä käytiin, siellä ei ihmeitä. Irvin on nyt himpun alle 10 kiloinen ja ihan hyvin kasvanut pikkutoukka. Irvin itseasiassa on aika kovasti alkanut liikkua pitkin lattioita ja huoneesta toiseen. Menee semmosen jalkapallon perässä toukka-tyylillä. Tai oikeastaan mie sanon sitä halvaantuneen näköiseksi, kun hän vetää hassusti käsillään itseään eteenpäin..

Edvin-isoveljeltä oli pudonnut toinen korvaputki pois tän viimeisimmän korvatulehduksen yhdeydessä. Ja Edvin on syönyt kaksi kertaa vahingossa vehnää ja oireillut sitten niitä tässä viimeaikoina. Eka venhävahinko oli sellainen, että tein pullaa ja poika pikkuinen oli käynyt nappasemassa kaksi puraisua pullaa uunipelliltä.. No, maha meni kipeäksi, pieretti kovasti, posket menivät punaiseksi, ilta huutamiseksi ja sit tuli taas tyypillinen peppureijän punoitus ja papanakakka. Onneksi ei enempää ennättänyt syödä. Toinen kerta oli kun poika haukkasi Pressossa, kummitädin ja äidin juorutessa omia juttujaan, äidin lautaselta pitsaa pienen palasen suuhunsa. Tämä pieni palanen ei aiheuttanut kun ilmavaivoja ja mahanpuruja.

Muuten meillä on ollut suht seesteinen vaihe. En uskalla sitä ääneen taaskaan sanoa. Irvin on syönyt yöllä 1-4 kertaa eli kohtuudella ja jopa kai suht normaalia onkin vielä tossa iässä noi yösyönnit ja Edi on jopa nukkunut kokonaisia öitä välillä tai yleensä yöt menee yhdellä heräämisellä. Ja se on hienoa se.

Aisniin; Esikoispoikani Anton sai hammasraudat torstaina. Se onkin ollut iso juttu koko perheelle. Vuoden ajan noita nyt pitäisi pitää ja opetella elämään niiden kanssa.

Joulukuun alkua odotellessa..

Ei kommentteja: