tiistai 2. joulukuuta 2008

Hesan reissu heitetty

Käytiinpä tänään sitten siellä Pikkujätissä Itä-Keskuksessa tapaamassa ihanaa allergologiamme. Laitanpa näin pikaisesti kuulumiset (olen aivan tautisen väsynyt).

Edvin;

Edvin sai vihdoin kelan vammaisen lapsen hoitotukea varten b-lausunnon ja hakemus lähtee piakkoin kelalle. Edvin sai myös tulevaa päiväkotia varten todistuksen allergioistaan. Pojalla rauhallinen tilanne, prick-testit otettiin eläimistä ja todettiin ettei eläinallergioita niiden mukaan ole, siinä samassa oli myös heiniä ja siitepölyjä. Koko testi siis negatiivinen (JEEE!), tosin tilannehan voi milloin tahansa muuttua ja ihan aina nuo prickitkään eivät näytä noita, vaikka yleensä näyttääkin. Edvinin nenässä havaittiin limakalvoturvotusta, jonka vuoksi saatiin sitten nenäsumute kokeiluun pariksi viikoksi. Edvinillä epäillään myös mahdollisesti migreeniä. Ainiin ja Edillä on vasen korvaputki pudonnut, vuoden se siellä kestikin. Edvin sai lääkärireissun jälkeen palkinnoksi ihanan patterilla toimivan veturin ja on siitä ihan tohkeissaan.

Irvin;

Irppa sai Adhd-kohtauksen siellä lääkärissä, tietysti kun on automatkan istunut paikoillaan ja sielläkään ei uskallettu lattialle päästää, niin meno oli mahtava. Tutkimuspöytääkin poika kävi mittarimatona tutkailemassa joka puolelta ja mie siinä pidin sydän syrjällään kiinni, ettei hän putoaisi. No joo, niin siis Irvinillehän on kela myöntänyt korvattavuudet Neocatelle kahteen ikävuoteen saakka, 1v:nä tehdään vehnäaltistukset (1.4.2009) ja mikäli ne positiiviset, niin saadaan kelalle b-lausunto myös. Irvinilläkin vakaa ja hyvä tilanne. Lääkäri suositteli kesäkurpitsan, hirvenlihan ja possun kokeilemista ja mahdollisesti vielä jotain hedelmääkin.

Anton oli meijän reissun ajan koulussa, iltapäiväkerhossa ja sit illan naapurissa. Antonia jännitti kovasti erilainen päivä ja edeltänyt yö menikin siksi ihan mönkään.. Anton oli kävellyt yöllä sohvalle nukkumaan ja heräsi ennen kukonlaulua.

Kotiintulomatkalla Helsingistä pojat nukkuivat ja nyt kotona on mahdoton meininki ja rutiinit sekaisin. Toivottavasti saadaan jossain vaiheessa tainnutettua porukka sänkyyn. Ei olla miehen kanssa totuttu, että täällä lapset kukkuu vielä näin yhdeksän jälkeen.

Ei kommentteja: