lauantai 16. toukokuuta 2009

Hupsis, aika on taas hurahtanut

Miten se tuo aika meneekin nopsaan! Hupsis ja huomaa, että reilu pari viikkoa edellisestä kirjoittamisesta. Tässä välillä ennätettiin jo kokeilemaan taas Irvinille elämää ilman astmalääkettä, no röhähän siitä taas tuli ja jouduttiin aloittamaan henkeä ahdistaviin yskäpuuskiin astmalääke. Joskin nyt annetaan sitä hieman harvemmin kuin flunssan ja korvatulehduksen aikaan. Irvin on viimeaikoina alkanut enemmän kävellä töpötellä ja juttuakin tulee pikkusen (Taija, pupu, aa =pallo jne.), liekkö se vai mikä nyt syynä että yöt ovat levottomia. Mutta eri tavalla levottomia kuin jos olisi joku vaiva, joka laittaisi heräilemään. On se kyllä jännä miten niissä yöheräämisissäkin voi olla eroja. Irvin herää, päästää ääniä ja nukahtaa yleensä itsekseen sitten uuteen uneen. Tämän kirjoitettuani tuli mieleen, että voisikohan kyse ollakin unista?! Mistä noista tietää.

Edvin on syönyt mehujäitä viimeaikoina ja selkeästi semmosta väritöntä ryhelöä on käsivarret ja posket miltei koko ajan "täynnä". Ilmeisesti sitruunahappo tekee sen, onneksi ei muuta oiretta taida olla. Ennenhän se teki mahakivutkin ja poskien punotukset pahasti. Melkein kaikissa mehujäissä (en tiedä missä ei olisi) jotka Edille sopii on sitä sitruunahappoa eli E330:aa. Ostin muuten kesän alkajaisiksi jäätelökoneen ja ajatuksena olisi opetella jotain sorbetteja vääntämään poikia varten! Kerron sitten ohjeita, kunhan opettelen konetta ensin käyttämään. Oli muuten edullinen kone ja Anttilasta löysin (35 euroa).

Lukuisia vinkkejä olen saanut netistä noista Vatajan nakeista, jotka ovat lisäaineettomia, possunlihasta tehtyjä jne.. Ostettiin sitten tänään grillausta ajatellen. No eihän ne maistuneet meidän pojille laisinkaan! Atrialla on niitä Perhe nakkeja, niin niitä ollaan pieniä määriä annettu heidän syödä ja ilmeisesti ne on maukkaampia kuin Vatajan nakit meidän herrojen mielestä. Allekirjoittanuthan ei itse nakkeja syö niin en osaa vertailla. =)

Krisselille terveisiä sinne! Laitoin tuonne siun kommenttiin vastausta, jos ennätät jossain vaiheessa katsoa!

Ei kommentteja: