torstai 3. kesäkuuta 2010

Iivan ja iho

Iivanilla on hurjat iho-oireet. Enkä tiedä mistä.. Ei mitään käsitystä eikä hajuakaan. Selvästi siitepölyaikaan alkoivat, samoin kun porkkana- ja päärynäoireet, mut epäilen että tässä on kyse muusta. Katsellaan vielä pieni hetki ja ollaan sitten taas lääkäriin yhteyksissä. Lisään myöhemmin kuvia, mikäli saan aikaiseksi..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katselin noita homekuvia ja lueskelinn äkkiseltään blogiasi korvatulehduksista ja allergioista. Heräsi kysymys, että oletteko teetättäneet laajempaa tutkimusta asuntonne kunnosta? Meillä kun on ystäväperheitä kaksin kappalein joilla lapset ovat sairastaneet jatkuvasti juuri korvatulehduksia yms. ja syyksi on lopulta paljastunut hometalo. Molemmissa homeen alkuperä oli rakentajan vika, rakennusvirheen takia. Jaksamisia!

Taija kirjoitti...

Kyllä täällä on tutkittu ja kaupungin terveystarkastajaa ja sun muuta tarkastajaa käynyt.

Lisäksi esikoispoikani oli pienenä myös infektiokierre-ongelmatapaus, vaikka ihan eri osotteissa asuttiinkiin hänen lapsuusaikanaan..

Taitaapi olla ihan "geenivirhe" meidän tapauksessa. Kun isä on allergikko, äiti atoopikko ja allergikko sekä korvaongelmainen..