maanantai 3. marraskuuta 2008

En edes uskalla ääneen hengittää..

...saati sanoa sitä, että meillä on ollut seesteisempi vaihe. Tätä kestää ehkä muutaman päivän tai viikon, mutta siis on ollut. Jotenkin tasaisempaa ja vaivat vähempänä molemmilla pojilla.

Irvin vetelee naamariin aprikoosipilttiä (JEEE EINESTÄ!!!Einekset on vähissä näiden allergikkojen kanssa) ja miun keittämää bataattisosetta. Ihan minipieniä määriä on saatu broileriakin menemään, mut se ei nyt ole oikein suosiossa. Mutta tuo aprikoosi-bataattisysteemikin on ihan jees, kun se tuntuu vähän helpottavan yöunia. Meillä syödään yöllä enää keskimäärin 4-5 kertaa! =)

Tänään olisi ollut ravitsemusterapeutin luona käynti. Sain hyvän syyn jäädä sieltä pois ja oikeastaan mietinkin, että onko järkeä mennä, en viimeksikään oppinut sieltä mitään uutta. Kaiken sen, mitä sieltä saan mie pystyn "opiskelemaan" itsekin ja tosiaan viimeksi jo kaiken tiesinkin. Minusta se on molemmin puolinen ajanhukka mennä sinne. Saatan ehkä kuulostaa typerältä, mutta mie koen että meijän allergologilta saan paremmin tietoa noistakin asioista kuin tuolta ravitsemusterapeutilta.

Edvin ja Irvin saivat tänään influenssarokotteet. Päätettiin ne tänäkin vuonna ottaa lapsille, ihan suurimmaksi syyksi sen jatkuvan infektiokierteen takia mikä näillä lapsilla on ollut. Ja tuo korvatulehdus kun on aina se vieras mikä jälkitaudiksi tuppaa tulemaan oli pienempi tai isompi räkätauti läpikäyty. Toivon kovasti, että tuo vähentäisi edes sen yhden korvatulehduksen lapsilta. Irvin ei edes huomannut kun hänet rokotettiin, Edvin veti semmoset pultit, ettei toista samanmoista ärripurria ihan äsken ole nähty. Nyt se nukkuu itkuhälyttimen kanssa autossa reppana, rimpuili niin kovin siellä neuvolassa vastaan. <3

Ei kommentteja: