sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Munattomat, maidottomat ja vehnättömät piparit

Pipariresepti:

½dl vettä
1 rkl perunajauhoja

II
100 g maidotonta margariinia (Sininen Keiju)
1dl sokeria
½ dl siirappia

III
n.2 dl maissijauhoja
n.1 dl perunajuhoja
n.1 dl riisijauhoja
n.½ dl maissitärkkelystä
½ tl leivinjauhetta

Sekoita veteen perunajauhot. Vatkaa toisessa kulhossa margariini, siirappi ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä vaahtoon jauhoseos ja vesi-perunajauhoseos ja sekoita sopivan tuntuiseksi taikinaksi. Kauli ohueksi ja ota piparimuotilla pipareita. Paista 200C asteessa n. 8 minuuttia.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kahden allergisen (3 v ja 9 kk) äitinä käyn täällä usein lueskelemassa kuulumisianne :) Meilläkin tosi vaikea löytää kiinteitä nuoremmalle.

Piparireseptistä kysyisin - laitetaanko tapiokatärkkelystä siis 1/2 dl?

Anonyymi kirjoitti...

Siis maissitärkkelystä tarkoitin... :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan loistava resepti!! Vielä kun lisäsin kanelia ja maustepippuria niin tuli ihan "oikeiden" pipareiden makuisia. Kiitos reseptisi jakamisesta.