tiistai 7. lokakuuta 2008

EI OO TOTTA

Siis nyt meni yli hilseen taas meillä keskussairaalan lääkärin kanssa käydyn puhelun jälkeen. Hänen mielestään Edvinin vehnäaltistuskokeen lopputulos ei ole selvä. Ja että se koe pitäisi uusia lähiaikoina. Siis ei oo todellista?!!Minun pieni lapseni on niin kipeä ja oireillut paljon, samalla tapaa kuin aina kun hän saa vehnää ja tämä ei hänelle riitä.. Käsittämätön tilanne. Hän haluaisi palata asiaan ensi viikolla ja sitten sopia seuraavaa vehnäaltistuskoetta siellä. Ja hän vielä kertoi, että on liikenteessä mahatautia joka aiheuttaa kovia mahakipuja lapsille.... Josta mie olin, ihan että MITÄ HELVETTIÄ! (Anteeksi kiroiluni) Mie en jaksa, en enää pätkän vertaa jaksa tuota keskussairaalan lääkärin kanssa vääntämistä. Se on aivan uskomatonta. Nyt meille riittää. Soitin sitten vielä sinne uudelleen ja pyysin lähettämään Edvinin paperit kotiin, siinä samalla sitten avauduin siitä, mitä mieltä olen siitä keskussairaalan lääkäristä ja kerroin myös muilta tässä kaupungissa asuvilta allergiaperheiltä kuulemista kokemuksista. Ihmettelen vaan, miksi ei tuohon asiaan puututa? Se on aivan totta, kuten ihmiset minullekin ovat kertoneet, että lapset viedään kurjaan kuntoon noissa altistuksissa ja vanhempia ei kuulla. Oireita vähätellään jne jne.. Aivan kaikki on totta. En olisi ikinä kuuna päivänä vienyt lapsiani sinne, jos olisin luottanut ihmisten kertomaan. Sitä vaan kuvittelee, että keskussairaalassakin saisi hyvää hoitoa pienille lapsille. Mutta ei näköjään. Ilmeisesti nämä suolioireiset allergiat ovat liian hankala paikka siellä lääkärille hoitaa tai jotain. On tässä jo kaikenlaista keskussairaalan taholta nähty; Edille pidetty allergioiden tiimalta unikoulua oikein sairaanhoitajan kanssa monta viikkoa ja nyt vielä tämä mahatauti diagnoosi vehnäaltistusten jälkeisistä oireista. Käsittämätöntä.

Jos minä en olisi niin väsynyt tähän jatkuvaan valvomiseen ja vatvomiseen ja taisteluun sairaalan ja allergioiden kanssa, niin tekisin jonkun sortin palautteen niin, että keräisin ihmisten jotka ovat kokeneet mielestään vääryyttä tuolla keskussairaalassa, kokemukset paperille ylös ja toimittaisin asianomaiselle itselleen. Ehkä niin teenkin, mikäli jossain vaiheessa tilanne taas rauhoittuu ja minullakin on virtaa. Nyt ei kykene.

Irvinillä alkoi viimeyönä kuume ja korvatulehdustahan sieltä pukkaa. Noinkohan olemme saaneet perheeseemme kolmannenkin korvakierrelapsen? Olihan se jo odotettavissa, minun villi arvaus on, että keväällä laitetaan putket ja leikataan risat. Viimeistään. ;)

Ps. Laitoin mailia Tiina Tuomelalle, meidän iki-ihanalle allergologillemme Helsinkiin. Hän on viimeinen toivo ja uskon ja luotan että hän hoitaa jatkossa poikien allergiat hyvin. Keskussairaalaan emme enää mene. Ja se on piste sille asialle.

Ei kommentteja: