sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Pätkäöitä edelleen

Sunnuntain kunniaksi laitan taas kuulumisia. Aika aktiivisia lukijoita täällä tuntuu muutamia käyvän ja kivasti saan aina sähköpostiakin. Kiitos niistä! =)

Nyt on syöty Neocatea ja noin ruokalusikallinen x 2 pvässä bataattisosetta makupalaksi. Bataatti vaikuttaa edelleen, että se voisi olla sopivaa murkinaa pienelle. Mutta tuo Neocate, energiamäärästään huolimatta tuntuu, että pienellä on aivan koko ajan nälkä. Yöllä heräillään parin tunnin välein, tosin viimeyönä yritin nukutella ilman syömistä pari kertaa pojan ja onnistuinkin. Mutta aika pian sitten taas on jo itku ja nälkä. Kipuitkut on loppuneet ja nukkumaan menemiset ovat helpottuneet, eli maha ei ole Neocatella kipeä, niinkuin tissimaidolla aina oli. Jotain hyvääkin siis. Mie olen tullut siihen tulokseen, että tämä "eläinkunnan" tissimaito ja siinä olevat eläinrasvat niinsanotusti ovat tuhdimpaa ja pidempään nälkää pitävempiä, mitä nämä neocaten öljy ja rasvaseokset, jotka taas ovat kasvikunnasta peräisin.. Siitä sen täytyy johtua?! Maitoa menee arviolta 900-1200ml vuorokaudessa tällä hetkellä, tarkempaa lukemaa on vaikea mennä sanomaan. Semmosia 80-120ml:n annoksia ja illalla olen tuputtanut 150ml puoliväkisillä, että pieni nukkuisi mukamas paremmin..

Eikai siinä mitä. Mie haahuilen öisin, kävelen lämmittämässä maitoa 3-6 kertaa yössä ja mies yrittää nukkua.. Irvin vaan on sellainen, ettei häntä voi jättää odottelemaan maitoa sänkyyn vaan on aina otettava mukaan, muuten tulee ihan mieletön huuto. Toivotaan nyt, että pienelle miehelle saataisiin kiinteämpää sapuskaa uppoamaan ja vähän kauemmin tuota nälkää pidettyä.

Laitan tohon sivuun kuvia kolmesta askartelemastani Neocate-tölkistä. Nuo kun ovat tiskikoneen kestäviä, pestäviä ja elintarvikekäyttöön soveltuvia niin ajattelin hyödyntää (piparipurkiksi, teepurkiksi, kynäpurkiksi jne.). Hello Kitty -purkin unohdin kuvata, mutta kuvaan kunhan taas askartelen lisää niitä.

Ei kommentteja: