tiistai 14. lokakuuta 2008

..Ja nyt tuli se toinen askel..tai kolmaskin..

Voi räkä.

Siis alettiin epäillä, että nyt on Edillä joku pahasti pielessä. Ja sit tajusin, että korvat. Poika valitellu jokusen päivän pääkipua ja itkeskellyt öisin ja ollut kuin pikkunen piru, jos suoraan sanon. Siis yhtä kiukkua ja huutoa ja mikään ruoka ei maistu jne. Yksityiseltä ei saatu siihen hätään aikaa korvalääkärille, eikä yleispuolellekaan niin soitin terveyskeskukseen. Jonne soittaessani jouduin tietysti kamppailemaan saadakseni lääkärille ajan. Sairaanhoitajan mielestä olisi pitänyt mennä sairaanhoitajan arvioon ensin ja sit miettiä, että tarvitaanko lääkäriä. No mie pistin kovan kovaa vastaan ja soitin toiselle sairaanhoitajalle, joka sitten olikin tuttu ihminen ja sain lääkäriajan. (Ensimmäiselle ei riittänyt sekään perustelu, että kun itsekin olen sairaanhoitaja, että enkö muka kahden korvakierrelapsen jälkeen osaa arvioida tilannetta..) No joka tapauksessa. Edvinillä on nyt korvatulehdus, en pysy enää laskuissa arviolta 14. tai 15. korvatulehdus hänen elämänsä aikana ja olikohan tää nyt neljäs vai viides putkitusten ja risojen poiston jälkeen.

Lääkärillä ollessamme minä sitten halusin tutkituttaa Irviniltäkin korvat, koska viikko oltiin Kefexiniä jo syöty eikä mitään vaikutusta lapseen. Itkuinen on ollut, yöt hyvin repaleiset ja nenä vuotaa kun seula koko ajan.. Ja kuinkas ollakaan; Korvatulehdus edelleen. Kefexinit eivät siis tehonneet.

Nyt meillä on kaksi lasta Zithromax kuurilla.

Ehkä tää taas tästä. Tai sit mennään taas talvi kerran kuukaudessa korvatulehduksen merkeissä x 2.. (luultavimmin.)

Mitä ruokailuihin tulee, niin Irvin ei ole tänään saanut bataattia lainkaan. Kokeillaan sitä rotaatiosysteemillä jatkossa eli 1-2krt viikossa ja testaillaan (allergologin suositus), että tuleeko edelleen oireita. Seuraavaa kiinteäkokeilua en vielä ole jaksanut ajatella, eikä hajuakaan mitä kokeillaan.

Ei kommentteja: